onsdag 13. januar 2010

Drømmehagen i strikk


Ninkenonkedinkedonken eller makkapakkamakkapakka... Lydene er mange (og irriterende) i det populære barneprogrammet.. Kusinenene til Leah esker dette barneprogrammet.. Du vet hva jeg sikter til? Drømmehagen... Barna griner over endret sendetid sies det.


Figurene var tidligere ikke så lett å få tak i her hjemme, ihvertfall ikke til en overkommelig pris. Hva gjør tante da? Jo hun finner ut at hun kan lage dem. Hun kan ikke lese mønster, og ihvertfall ikke engelske mønster. Her måtte det prøves og feiles litt.
Tomlingende kom først til verden. En hver kveld mens vi så på flere episoder av 24. (Go Jack Bauer:) Deretter Hinkel Pinkel og så Hopsy Daisy.. Hun tok nok litt lenger tid og litt mere pirk.

Makka pakka kom sist. Jeg trodde han var stor, og gruet meg til å strikke noe stort i den gusje-beige-brune fargen. Stakkaren er jo ikke noe å se på. Men da jeg fant ut at han var minst av de je skulle strikke, gikk det fort hehe...Hele gjengen ble pakket inn sammen med bok om hopsy Daisy og gitt bort til ettåringen i gave. Hun ble veldig glad, og barna i besøket delte faktisk på å leke med dem. Ikke verst bare det..

7 kommentarer:

 1. Så stilige =) Tenker de er populere.

  God helg

  SvarSlett
 2. I want not agree on it. I over precise post. Particularly the appellation attracted me to read the sound story.

  SvarSlett
 3. Så flink du er som har strikket de.
  Må are innrømme at jeg ser ikke barnetv, så jeg har ikke sett programmet.
  Koselig blogg du har.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. De var kjempe kule! Om du tar på deg oppdrag og du ikke er alt for dyr,vil jeg gjerne gjøre en bestilling!:))
  hilsen linn

  SvarSlett
 5. Fantastisk fine. Er du mullig å få oppdkrift på hvordan du strikket hinkel pinkel? eller som min sønn sier.. pittipitti :)

  SvarSlett
 6. Nei så tøft, de var kjempe fine:-) Drømmehagen har vært en slager hos lillemor her også:)

  Ha en flott helg:-)

  SvarSlett

jul