søndag 13. september 2009

Er messingen død???

For en stund siden var det en artikkel i Boligpluss fra et helt fantastiskt hjem.. Jeg scannet inn siden for jeg ville ta vare på tipsene om bladet forsvant.... Mange av dere har nok lest denne..
Se på alle de flotte tingene. Flere av de fra Nordahl. Og mange av dem i messing.For eksempel denne flotte lampen...


Eller dette speilet og kandelaberen?

Er det bare jeg som ikke føler for å spraymale all messingen, og som ønsker meg noe av dette??? Eller alt på siden her egentlig?


9 kommentarer:

 1. Jeg er enig! Altså i at jeg ikke vil ha alt helt hvitt! Har ikke vært så mye inne på tanken med messing enda - men liker bronsefargen godt - har troen på at det kommer mer heller enn mindre av det fremover :)
  -optimisten...

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Jeg er så glad i messing:)
  Ser at messingfargen kommer hos flere bla. Tinekhome, Nordal, Iblaursen og Dayhome har endel bronse/gullfarger i tekstilene og stylistene bare elsker denne fargen! Er sikker på at messing blir hot hot hot fremover!!!

  SvarSlett
 3. Ja til mangfold og personlig stil sier jeg bare! Og mer varme inn i de norske hjem!

  :)

  SvarSlett
 4. Det går jo litt i bølger det der og jeg tror også at det kommer til å bli populært igjen med messing. Må vel innrømme at jeg ikke har plukka frem messinglysestakene jeg har stabla bort etter flyttinga til nytt hus. Mye lekkert på sidene dine:)

  SvarSlett
 5. Heisann du;)
  Flotte inspirasjonsbilder, har også noen favoritthjem fra blader som er bevart. Dette var lekkert , har faktisk noe framme i gull/bronsefarge,blir nok aldri helt hvitt her hos oss.
  Hvordan går det med magen?klem

  SvarSlett
 6. Jeg har mye i sølv men jeg har også en del i messing. Jeg liker også "gullfarge". Kontraster og det er jo de to tingene ;)
  Lampen og speilet var nydelig ;)

  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett
 7. Jeg har aldri likt messing... og det jeg kjøper på loppis blir nok, desverre for noen kanskje, sprayet til sølv... Meeeen... jeg er alikevel glad det er på vei "inn" igjen... og henger meg på med "ja til mangfoldet"....
  selv om det personlig ikke kommer noe messing inn til meg ;)

  SvarSlett
 8. Hei

  Det meste kommer jo tilbake MEN da som oftest i en ny "drakt" heldigvis:)så jeg tror ikke vi kan hente frem alt av gammel messing,den er litt gulere enn den nydelige antikke looken vi ser på det som kommer nå. Tine K sin messing er bare helt fantastisk:))

  Masse hilsen fra
  AC

  SvarSlett
 9. Messingen er ikke død, den bare hviler litt :)) Jeg har ikke malt noen av mine messingting. Kan bli for mye hvitt, og messing er dessuten kjempelekkert sammen med alt det hvite! Jeg tror denne hvitt på hvitt-stilen er høyst midlertidig, og messingen kommer garantert tilbake for fullt etterhvert som alle interiører i alle hus begynner å bli hvite og trendsetterne må finne på noe nytt for å få solgt nye varene ;))

  Mange takk for din hyggelige kommentar på Glassveranda! :) Tror det Buddha-innlegget mitt skremte vettet av de fleste bloggerne, -du var den eneste som kommenterte dette innlegget! :)) Jeg har aldri vært i østen, men har et sterkt ønske om å reise dit en dag. Det må ha vært en helt fantastisk opplevelse!

  Ha en riktig fin helg! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett

jul