onsdag 8. oktober 2008

Fra loppis i Ulvik

Da jeg var liten hadde vi noen fine blomsterbilder hengende i gangen hjemme. Da jeg flyttet for meg selv, ville jeg ikke ha dem, og syntes de var litt gammeldagse. Den gang var det Black design produkter som gjaldt, svart, røft og rustikk.


Så en dag så jeg disse bildene på en blogg, og kom til å tenke på at de hadde jeg sett før. Oppspillt ringte jeg Mamma og ba om å få de. De ville bli kjempefine hos meg, tenkte jeg. De hadde hun derimot kastet, siden ingen ville ha dem. Jeg fant ut jeg måtte ha finne andre blomsterbilder, men har ikke kommet så langt.

Så i helgen, reiser Mamsen og Papsen til Ulvik, som de har gjort de siste årene for å dra på Loppis om høsten. Og hva finner hun og tar med hjem til meg? Jo bildene som jeg hadde drømt om som jeg husket som barn.


Nå har jeg skannet dem inn så dere kan få se de også. En annen som fant igjen noe fra barndommen var Papsen. Jepp, pluteslig sto barnesengen hans der, og smilte, men den historeien tar vi en annen dag.:)

6 kommentarer:

 1. Heisann...
  Oi, vet du slikke bilder har jeg også... de lå her på lofftet, men nå henger de på hytta - kanskje jeg skulle tatt noen hjem - for flotte er de...
  Rart hvordan tidene forandrer seg, har vært igjennom en BD periode, med masse sort og røffe ting, var foresten innom de her en dag, og jemmen har de masse flott som ikke er sort også...

  Ha en koselig dag og helg...

  SvarSlett
 2. DEn var du jo kjempeheldig med! Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 3. Skal si meg du var bra heldig som fant de bildene igjen, det kaller jeg megaflax! :)
  Har funnet ut etter hvert at jeg kan bruke mitt "bomkjøp" som pynt ja, men ikke til å henge opp som jeg først hadde tenkt!
  Ha en fin kveld!
  :)

  SvarSlett
 4. hei på deg...
  disse bildene er superflotte, nostalgiske roser...
  og du, gleder meg også til i morgen...
  klemmer~~~

  SvarSlett
 5. Og jeg ga mine til et loppemarked for 7-8 år siden...

  SvarSlett
 6. A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
  runescape money

  SvarSlett

jul