mandag 16. juli 2007

Nytt broderi og stoffer

Har vært på tur i helgen, men fikk gjort ferdig dette broderiet. en liten kylling. Har kjøpt stoffer i samme farger, men er ikke helt sikker på hva det skal bli enda. Kanskje et teppe, eller en pute. Noe til noen av barna blir det ihhvertfall. Gode ieer mottas med takk:)

6 kommentarer:

 1. Søt den kyllingen. Flink til å brodere du. :)
  Hva med å ramme den inn? ;)

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært - den kyllingen var bare så tøff. Kanskje du kunne sy en oppevaringspose og sette kyllingen på forsiden ? Du vet en sånn "gymbag" med snor i toppen til å dra igjen åpningen med ? Alltid kjekt å oppevare leker og annet "rot" i så det slipper å slenge rundt over alt. Stoffene var kjempefine og jeg er sikker på det blir noen fint uansett hva du ender opp med å lage.

  SvarSlett
 3. Søt kylling.. :) Kanskje du kan lage et teppe og bruke broderi i det.

  SvarSlett
 4. Så herlige stoffer. Du kommer nok på noe somdu kan bruke stoffene til. Plutselig ser du noe på en eller annen blogg som du vil lage. Ha en fin dag:O)

  SvarSlett
 5. Så søtt broderi!! ei pute eller eit lite dokketeppe hadde blitt fint med kyllingen på..

  SvarSlett
 6. Hei! Er bare innom på snarvisitt...drar opp på hytta igjen:) Den kyllingen var da fryktelig søt!:) Den er da flott både til det ene og det andre, pute, teppe, gympose eller kanskje et lite bilde? Du finner nok på noe spennende...Flotte stoffer har du også. Vi "snakkes"!...

  SvarSlett

jul